Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Skip to content

Nytt betalkort hjälper till att låsa upp din digitala valuta | Nyheter

[ad_1]

Den vanliga frågan du hör av tvivel om digitala valutor och deras framtid i vår värld är "vad är användningsfallet?" Ofta tittar folk på Bitcoin och ser sina brister som ett överföringsmedium och använder det som deras motiveringen för att vara korta digitala valutor. Att spendera Bitcoin eller någon annan digital valuta är för närvarande inte så lätt. Det tar tid att konvertera tillbaka till fiat-valuta, och det är ofta en stor avgift.

Ett Singapore-baserat företag Paycent syftar till att göra det enklare för köpare och säljare att använda sin digitala valuta. Just nu är de på väg att släppa det integrerade betalkortet som ger kunderna möjlighet att låsa upp sina medel direkt.

Överbrygga klyftan mellan fiat och digitala valutor

Företagets övergripande mål är att göra det möjligt för Mobila och kontantlösa betalningar accepteras var som helst. Blockchain är den underliggande tekniken som möjliggör denna utveckling, och laget har arbetat hårt för att överbrygga klyftan mellan fiat och digitala valutor.

Det nya Paycent-integrerade betalkortet är nyckeln till att föra digitala valutor i vårt dagliga liv . Det har inga årliga underhållsavgifter om kortet är aktivt och används. Du behöver inte hålla ett PYN-token för att få det. En användare betalar bara engångsavgifter för kortaktivering och leverans med någon digital valuta.

 Betalningsvärde

Förregistrering för debetkortet har startat den 15 januari och endast 20 000 kort kommer att levereras i den här första satsen. Försäljningsplatsen för många av de första användarna av detta kort är den låga avgiften av 1,5 procent, betald i PYN-tokens, vilket är mycket överlägset de nuvarande transaktionsavgifterna på de flesta digitala valutorna.

Hybridplånboken tillsammans med bankkortet planeras vara levande under den första veckan i mars och den är för närvarande tillgänglig För registrering på Paycent-webbplatsen kommer kortet att fungera på mer än 36 miljoner poäng i över 200 länder. Användarna kommer att kunna konvertera en digital valuta till fiat i realtid och kan använda den via Paycent-kort på nätet och offline-butiker och kontantuttag vid bankomater globalt. [19659003] Mer pengar och bättre genomskinlighet

Paycent har avstått från varandra på några sätt. En är det sätt på vilket de utför sin ICO. I stället för att släppa ut alla sina tokens på en gång beslöt laget hos Paycent att släppa dem i åtta faser.

Företaget säger att det finns två stora fördelar med denna metod. För det första hjälper det protokollet genom att bevisa konceptet längs vägen, vilket skulle resultera i att fler pengar tjänas. Det ökar också insynen och förbättrar incitamenten inom nätverket bättre. Användare är motiverade att köpa tidigare genom att ge bonusen Paycent tokens (PYN) av olika mängder till varje fas.

ICO inleddes i november och har visat sig vara en framgång. Fas ett av ICO var framgångsrikt, med 80 procent av tokens distribuerade till över 14 000 olika bidragsgivare.

Paycents slutmål är att hjälpa användare över hela världen att komma in i den kontantlösa världen. Den sanna potentialen i ett sådant företag kommer från att det kan skapa en infrastruktur som användare som aldrig har haft tillgång till banker kommer att kunna engagera sig i. I detta avseende är det ett inspirerande mål med obegränsad marknadspotential.

Bitcoins ursprungliga uppdrag var att skapa ett nytt finansiellt system som inte var beroende av någon enda auktoritet, och det kan slutligen vara möjligt med Paycent. [19659002] Betalande laget är proaktivt på telegram. För regelbundna uppdateringar, gå med i chattrummet https://t.me/paycent.

William Bartlett

Ansvarsfriskrivning. Cointelegraph stöder inte något innehåll eller produkt på denna sida. Medan vi strävar efter att ge dig all viktig information som vi kan få, bör läsarna göra egen forskning innan de vidtar några åtgärder relaterade till företaget och bär fullt ansvar för sina beslut, och heller inte denna artikel kan betraktas som investeringsrådgivning.

[ad_2]