Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Skip to content

Ethereumprisets första flashkrasch av 2018, slutet på den tjuriga körningen?

[ad_1]

Ethereumpriset återhämtar sig (19% under de senaste 24 timmarna vid presstid) efter en större korrigering på mer än 30% tidigare i veckan. Vi såg några tidiga signaler som vi delade med våra läsare förra veckan. Innan vi ger våra läsare med vårt mest uppdaterade perspektiv, låt oss titta på vad som hände under den senaste veckan. Det här är alltid en bra övning för att förstå vad som hände, vad som fungerar som indikatorer och det som inte alltid är ett bra sätt att bygga en viss förståelse för den här unga Crypto-marknaden.

Ethereumpriset till Bitcoin-förhållandet försökte bryta av en viktig resistansområde, 0,1-området. Vi uppmanade då investerare för att hålla koll på det förhållandet som jag t närmade oss vad vi ansåg som en viktig nivå. Slutligen avvisades förhållandet på 0,10-nivå, och en tillfällig Top bekräftades tidigare i veckan. Vi tittar fortfarande på det förhållandet för att bedöma nästa steg i Ethereum-priset, om det fortsätter att falla, kan vi se Ethereum fortsätta vidare.

I vårt Ethereum Price Outlook för januari 2018 nämnde vi möjligheten att ETHUSD korrigera och backtesting 750 USD-området och eventuellt 600 USD-området innan vi fortsätter uppåtriktningen. Vi såg det hända tidigare i veckan och vi upprepar hur det här är en väldigt bra sak att stärka upptrenden:

Även med all oro runt den sydkoreanska kryptobans möjligheten varnade vi våra läsare om att det inte finns något grundläggande hotande eterum eller Cryptocurvalues ​​eget värde.

Vad vi slutsatser från denna Ethereum Price Correction

Cryptocurrency-investerare borde hålla sig till sina diagram och vara selektiva när vi beaktar "nyheterna". Regelnyheter eller ej, Ethereum och Crypto-marknaden berodde på en korrigering för att cementera sin uptrend.

Vår systerwebbplats InvestingHaven publicerade igår, varför de tror att detta är en hälsokorrigering på Cryptocurrency-marknaden och hur Bitcoin-priset har varit Kraschar de senaste 4 åren runt den 15 januari. Det hindrade det inte från att öka mer än 1000% år 2017.

Från ett längre perspektiv tror vi fortfarande att Ethereum är i en stark bild perfekt trend uppåt. Inte bara det, men vi gillar hur upptrenden präglas av frekventa perioder av priskonsolidering. Detta är ett plus eftersom dessa konsolideringsperioder är framtida starka stödområden för att nå våra Ethereum 4000 USD prognos senast 2020. Den långsiktiga trenden är solid och fortfarande intakt, vilket framgår av följande diagram. Men det finns fortfarande utrymme för en backtest som kan gå så långt som 400 USD.

[ad_2]