Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Skip to content

CBOEs första Bitcoin Futures löser sig till $ 10,900

[ad_1]

På onsdag, Gemini s 4 pm ET bitcoin auktion bestämde det slutliga avräkningspriset för CBOEs januari bitcoin futures. Auktionen värd en anmärkningsvärd hög volym idag, med ungefär 617 bitcoinbytehänder.

Den 17 januari 2018 visade det globala priset på bitcoin som en blomma (om bara tillfälligt) det nominella värdet som handlades i Gemini's bitcoinauktion nådde häpnadsväckande nya höjder.

I eftermiddag såldes en fantastisk 616,86 bitcoin för $ 10,900 vardera under Gemini's 4 pm auktion. Detta motsvarar ett teoretiskt värde på 6,72 miljoner dollar, en tydlig all-time hög för den digitala tillgångsutbytet .

I synnerhet dagens 4: e minut auktionspriset ($ 10.900) bestämde det slutliga avräkningspriset för CBOEs första bitcoin futures, vilket kan hjälpa till att förklara den ovanligt höga volymen. Medan volatiliteten på marknaden är ganska typisk i kryptocurrencyvärlden, leder den enorma uppblåsningen i volymen och marknadsomfattande fluktuationer en till att undra om det fanns något som är något nyfiket på spel.

För idag såldes ett genomsnitt på 46,42 bitcoin under Gemini s 4 pm auktioner i månaden januari 2018.

kl. ET Gemini Auktionsdata

Källa

XBT / F8 Handelsdata

Källa

Uppgifterna för CBOE: s januari-bitmynt-futures har varit svåra att komma fram till, men XBT / F8-kontrakten klarade klart De introducerades i december 2017.

ETHNews har nått ut till CBOE för ytterligare mätvärden, så håll dig uppdaterad för ytterligare täckning.

[ad_2]