Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Skip to content

Blockchain.info Wallet Öppnar Bitcoin Köp, Sälj Feature … | Nyheter

[ad_1]

UK-baserade Blockchain.info, en digital plånboksleverantör, har meddelat att de har börjat erbjuda användare i 22 stater möjligheten att köpa och sälja Bitcoin. Enligt meddelandet planerar företaget att fortsätta lägga till tjänster för amerikanska kunder, bland annat Ether och Bitcoin Cash exchanges under kommande dagar.

Flyttet ses som ett direkt angrepp på Coinbase, vilket har visat en del användarupprepning i de senaste veckorna om beslut att integrera Bitcoin Cash istället för att fokusera på att implementera Segregated Witness. Blockchain.info VD Peter Smith, som talar med CNBC om den nuvarande situationen på marknaden, sa:

"Om vi ​​prioriterar kortsiktiga vinster, skulle vi prioritera köp - det är vad de flesta har gjort. Men det är verkligen dags för att se till att vi spikar den erfarenheten. "

För närvarande har företaget cirka 22 miljoner användare, med mellan 30 och 40 procent som amerikanska. Antalet tyder på att adoptionen fortfarande är i sin linda. James Andrew Butler, Medgrundare och COO på den digitala tillgångsplattformen Sharpe Capital sa till Cointelegraph:

"Framväxten av ett allt större antal Blockchain-tjänsteleverantörer, och särskilt de som minskar det tekniska hinderet för införandet av kryptokurser, är en eftertryck signal till världen av traditionella bank- och kapitalmarknader som Blockchain-tekniken inte går någonstans. Marknadsvärdet på alla kryptokurser ligger för närvarande på mindre än 600 miljarder dollar, det här är en liten summa i samband med de globala kapitalmarknaderna. Vi börjar se de tidigaste dagarna med den allmänna antagandet - det här är internet 1994. "

Bitcoin säljs

Dagen före tillkännagivandet såg en stor försäljningsavgift för Bitcoin, då priserna sjönk under $ 10,000 för första gången sedan den 30 november. På bara 48 timmar hade marknaden återhämtat sig och var tillbaka på fötterna.

Vid presstid handlade Bitcoin till 11 785 dollar, en ökning med 28% procent från den sista dagen.

[ad_2]